kaveriSynttärit

FUN Velmumestan kaverisynttärit tarjoavat juhlijoille unohtumattoman päivän Velmumestassa! Eikö kuulosta siistiltä?

Velmumestan liikuntatilat soveltuvat ikään katsomatta hauskaksi ja vauhdikkaaksi synttärijuhlien pitopaikaksi. Lapsilla on koko Velmumestan tila käytössä  ja he saavat juosta ja touhuta niin paljon kuin ehtivät. Erillisessä synttäritilassa voi hetkeksi hengähtää nauttimaan synttäriherkkuja ja jatkaa taas menoa.

Synttäreiden järjestämisen Velmumestassa helpoksi tekee myös se, kun ei tarvitse juurikaan miettiä aktiviteettia, tila jo itsessään luo innostusta tehdä ja keksiä erilaisia leikkejä, pelejä, temppuja tai rakentelua yhdessä. Ja eipä tarvitse myöskään miettiä siivoushässäkkää kotona ennen ja jälkeen juhlinnan.

 

kaverisynttärit takaavat koko tilan käytön omille synttärijuhlille kahden (2h) tunnin ajan. 

Pääsette rauhassa nauttimaan kaikista Velmumestan tarjoamista aktiviteeteista täysin omalla porukalla, joten tekeminen ei varmasti lopu kesken! 
 

Katso vapaat synttäriajat

 

Voit myös tiedustella muita aikoja osoitteesta mantsala@velmumesta.fi 

Lasten synttäreiden hinta on 185€ ja se sisältää tilavuokran kahdeksi tunniksi (2h). Varausaika sisältää alkujärjestelyt sekä loppusiistimisen.

30min lisäaika synttäreille 59€
60min lisäaika synttäreille 79€
 

HUOM! Kaverisynttäreillä ei ole erillistä valvojaa paikalla. 

Miten varaan synttärit?

Lasten synttäreitä on mahdollista varata  suoraan synttärikalenterista, jossa näkyvät kaikki vapaat synttäriajat. Varausta varten sinun tulee kirjautua Vireuksen verkkokauppaan. Mikäli sinulla ei ole entuudestaan tunnuksia verkkokauppaan, luo uusi tunnus. Varauksen jälkeen suoritathan synttäreiden maksun  verkkokaupassa. Maksun jälkeen saat sähköpostiisi pin-koodin, jolla pääsette sisään varatulle ajalle.

 

Voit myös tehdä varauksen Vireuksen vastaanotosta numerosta 040 417 2117 tai s-postitse mantsala@velmumesta.fi. Ilmoita varauksessa synttärisankarin nimi ja ikä sekä varaajan nimi ja puhelinnumero.

Synttärivaraus on sitova. Synttärivaraus on mahdollista peruuttaa maksuttomasti 14vrk ennen synttärivarausta. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 50% synttärimaksusta. Sairastapauksissa synttärivaraus on mahdollista siirtää toiseen ajankohtaan maksuttomasti. 

 

Tärkeitä ohjeita vanhemmille:

Mikäli varaat synttäriajan asiakaspalvelun kautta, synttäreiden maksu hoidetaan etukäteen verkkokaupan kautta. Kurssilaiset ja iltapäiväkerholaiset saavat -10% alennuksen synttäreistä. Muistathan kertoa mahdollisesta koskevasta alennuksesta varausta tehdessä, jolloin teemme erillisen laskun synttäreistä.

Kaverisynttäreiden kesto on yhteensä kaksi tuntia valitulle ajalle. 

Asiakas järjestää tarjoilun itse. Synttäritilasta löydät jääkaapin, pienen pakastimen, mikroaaltouunin ja kahvinkeittimen. Otathan mukaasi kaikki tarvitsemasi tarjoilu- ja ruokailuvälineet.

Siivoathan tilan puhtaaksi seuraavia käyttäjiä varten. Tilassa on rikkaimuri sekä yleispuhdistusaine joilla voi siistiä pöytäpinnat ja lattian. Tyhjennäthän roskakorin synttäreiden jälkeen. Roskakatos löytyy Vireuksen edustalta.

Huomioithan, että tilaa ei siivota erikseen synttäreiden välissä, joten muistathan jättää paikat seuraavalle synttärijuhlijalle siihen kuntoon, missä ne olivat ennen varausta.

Mikäli Velmumestan tila jää synttäreiden jälkeen epäsiistiin kuntoon, on Velmumestalla oikeus periä siitä siivousmaksu 40€.

Synttäreiden varaaja on vastuussa synttäreistä, osallistujista ja yleisten sääntöjen noudattamisesta.

Synttärikutsussa kannattaa mainita, että lapsilla on sisäliikuntaan sopiva vaatetus. Synttäreiden ajan aikuisen on oltava paikalla.
 

Lataa valmiit synttärikutsut tästä.

Kuvia Velmumestasta

Synttärijärjestäjällä on vastuu synttärijuhlijoista. Vastuulomakkeen voit täyttää tästä tai paikan päällä. 

Risto Kallion raitti 2, 04600 Mäntsälä
 +358 40 417 2117
 mantsala@velmumesta.fi