Synttärit

FUN Velmumestan kaverisynttärit tarjoavat juhlijoille unohtumattoman päivän Velmumestassa! Eikö kuulosta siistiltä?

Velmumestan liikuntatilat soveltuvat ikään katsomatta hauskaksi ja vauhdikkaaksi synttärijuhlien pitopaikaksi. Lapsilla on koko tila käytössä yhdessä vapaaharjoittelijoiden kanssa  ja he saavat juosta ja touhuta niin paljon kuin ehtivät. Erillisessä synttäritilassa voi hetkeksi hengähtää nauttimaan synttäriherkkuja ja jatkaa taas menoa. Synttäreiden järjestämisen Velmumestassa helpoksi tekee myös se, kun ei tarvitse juurikaan miettiä aktiviteettia, tila jo itsessään luo innostusta tehdä ja keksiä erilaisia leikkejä, pelejä, temppuja tai rakentelua yhdessä. Ja eipä tarvitse myöskään miettiä siivoushässäkkää kotona ennen ja jälkeen juhlinnan.

Synttäripakettissa on 1h 30min koko tila käytössänne huomioiden lasten ikä. Tiloissa on myös herkuttelua varten oma synttäritila. Vierailla on mahdollisuus osallistua ohjattuun 20 minuutin Velmutuokioon lisämaksusta. Velmutuokio sisältää ikäryhmälle sopivaa velmuilua - kysy lisää sisällöstä!

Miten varaan synttärit?

Lasten synttäreitä on mahdollista varata  vastaanotostamme numerosta 040 417 2117 tai s-postitse mantsala@velmumesta.fi. Ilmoita varauksessa synttärisankarin nimi ja ikä, juhlijoiden lukumäärä sekä varaajan nimi ja puhelinnumero.

Synttäriajat syyskuusta 2020 alkaen:

  • perjantaisin klo 17-19
  • lauantaisin klo 11-13 
  • sunnuntaisin klo 11-13

 

HUOM! Toistaiseksi saatavilla vain yksityissynttäreitä poikkeustilanteen vuoksi.

 

Haluatko järjestää lasten synttärit yksityistilaisuutena?

Voit nyt varata koko Velmumestan tilan yksityiskäyttöön vain teidän synttäriporukalle!

Yksityiset lasten synttärit takaavat koko tilan käytön omille synttärijuhlille kahden (2h) tunnin ajan. Pääsette rauhassa nauttimaan kaikista Velmumestan tarjoamista aktiviteeteista täysin omalla porukalla, joten tekeminen ei varmasti lopu kesken! Nykyisten suositusten mukaisesti yksityissynttäreiden osallistujamäärä on rajattu maksimissaan 10 juhlijaan.

 Voit varata yksityiset lasten synttärit:

  • Perjantaisin klo 16-20 välisenä aikana
  • Lauantaisin klo 10-20 välisenä aikana
  • Sunnuntaisin klo 12-20 välisenä aikana
     

Voit myös tiedustella Vireuksen vastaanotosta muita aikoja.

 

HUOM! Yksityisillä lasten synttäreillä ei ole erillistä valvojaa paikalla. Ohjattua Velmutuokiota ei ole saatavilla yksityisille synttäreille.

 

Tärkeitä ohjeita vanhemmille:

Synttäreiden maksu hoidetaan etukäteen vastaanottoomme  ennen synttäreitä. Maksuvaihtoehtoina ovat pankkikortti tai käteinen. Kurssilaiset saavat -10% alennuksen synttäreistä.

Synttäritila on varattu koko synttärien ajan, 15min ennen synttäreiden alkua valmistelulle ja 15min synttäreiden jälkeen siistimiselle. Fun Velmumesta on käytettävissä yhdessä vapaaharjoittelijoiden kanssa 1h 30min. Liikuntatilat ovat käytettävissä lasten ikäkausi huomioiden (yläkerta 0-6v, alakerta yli 6v)

Asiakas järjestää tarjoilun itse. Synttäritilasta löydät jääkaapin, pienen pakastimen, mikroaaltouunin ja kahvinkeittimen. Otathan mukaasi kaikki tarvitsemasi tarjoilu- ja ruokailuvälineet.

Synttäreiden varaaja on vastuussa synttäreistä, osallistujista ja yleisten sääntöjen noudattamisesta.

Synttärikutsussa kannattaa mainita, että lapsilla on sisäliikuntaan sopiva vaatetus. Synttäreiden ajan aikuisen on oltava paikalla.

Lataa valmiit synttärikutsut tästä.

Synttärijärjestäjällä on vastuu synttärijuhlijoista. Vastuulomakkeen voit täyttää tästä tai paikan päällä. 

Risto Kallion raitti 2, 04600 Mäntsälä
 +358 40 417 2117
 mantsala@velmumesta.fi