Käyttöehdot kursseille ja kerhoihin

 

OLETKO VANHA KURSSILAINEN?

Edellisellä kaudella mukana olleiden harrastajien ei tarvitse ilmoittautua seuraavan kauden kurssille vaan paikka säilyy automaattisesti. Mikäli kurssipaikan haluaa peruuttaa tai vaihtaa paikan toiselle kurssille (esim. kun ikäkausi muuttuu), muistathan tehdä ilmoituksen ajoissa. Ilmoitamme  joka kauden päättyessä, mihin mennessä muutokset tulee olla tehtynä.

 

KURSSIPAIKAN PERUMINEN TAI KESKEYTTÄMINEN

Paikan peruuttamisesta on ilmoitettava sähköpostitse mantsala(at)velmumesta.fi 14vrk:tta ennen kurssin alkua ja sen jälkeen tehdyissä muutoksissa Fun Velmumestalla on oikeus periä 50% kurssimaksusta. Myöhemmin kuin 7vrk kurssin aloituksesta tehdyissä muutoksissa Fun Velmumestalla on oikeus periä koko maksu. Mikäli lapsi lopettaa kurssilla kesken kauden, ei osallistumismaksua hyvitetä takaisin. Pidempiaikaisissa sairastapauksissa (vähintään kuukauden täysi liikuntakielto) voimme katsoa korvausmenettelyä tapauskohtaisesti. Nämä ehdot koskevat myös iltapäiväkerhoa sekä kesävelmukerhoa.

 

POISSAOLOT JA NIIDEN KORVAUKSET

Erillisiä poissaoloja esim. sairauden tai loman vuoksi ei korvata. Mikäli lapsellesi tulee poissaoloja kurssilta, yksittäisestä poissaolosta ei tarvitse erikseen ilmoittaa. Ilmoitathan pidemmistä poissaoloista osoitteeseen mantsala@velmumesta.fi 

 

VASTUUVAPAUTUSLOMAKE

Ennen kurssin alkua on jokaisella kurssilaisella oltava täytettynä vastuuvapautuslomake! Vastuuvapautuslomakkeen voi tulostaa nettisivujen kautta tai pyytää lomakkeen Vireuksen vastaanotosta tai kurssin ohjaajalta. Fun Velmumesta ei ole vakuuttanut osallistujia tapaturmien varalta, joten suosittelemme, että jokaisella on omiin tarpeisiin sopiva vakuutus.

Risto Kallion raitti 2, 04600 Mäntsälä
 +358 40 417 2117
 mantsala@velmumesta.fi