Lasten ja nuorten ryhmät

Liikunta on paitsi terveellistä, myös lapsen normaalin fyysisen kasvun ja kokonaisvaltaisen kehityksen kannalta välttämätöntä. Lapsen tulee saada liikkua eri ympäristöissä, koska liikkuminen on tärkeää lapsen motoristen taitojen ja hermoston kehittymisen kannalta.

Liikkumalla lapsi hahmottaa omaa kehoaan ja suhdettaan ympäröivään maailmaan. Lisäksi liikuntataidot tukevat lapsen minäkuvan ja itseluottamuksen kehitystä.

FUN Velmumestan kurssitarjonta on suunnattu kaikenikäisille lapsille. Kurssit ovat ohjattuja ja toiminnot suunnitellaan ikäryhmälle sopiviksi. Kaikilla kursseilla noudatamme Velmumestan perusarvoja: Toimimme tasa-arvoisesti, kunnioitamme ja kannustamme toisiamme sekä autamme toisia tarvittaessa. Meillä ei kilpailuhenkisyys ole tärkeintä vaan uuden oppiminen ja oman taitotasonsa kehittäminen. Velmumestan kursseilla lapsi voi liikkua omana itsenään ja nauttia liikkumisen ilosta.

Kurssit kestävät lukukauden ja tarjoamme joka vuosi uutta opittavaa uusien kurssien muodossa.

Mikäli haluat tulla kokeilemaan kurssia, ilmoitathan siitä vastaanottoomme. Kokeilukerran hinta on 15€ ja maksu hyvitetään mikäli jatkat kurssilla. Huomioithan, että kokeilukerta ei varmista kurssipaikkaasi, vaan sinun on tehtävä erikseen sitova kurssi-ilmoittautuminen nettisivujen kautta.

Mikäli samasta perheestä on useampi osallistuja kursseille, sisaralennuksemme on 15%. Alennuksen saa myös mikäli lapsi osallistuu useammalle kuin yhdelle kurssille. Alennus koskee vain toista kurssimaksua.

HUOM! Mikäli lapsellesi tulee poissaoloja kurssilta, yksittäisestä poissaolosta ei tarvitse erikseen ilmoittaa. Ilmoitathan pidemmistä poissaoloista vastaanottoomme.

 

syksyn 2024 KURSSI-ILMOITTAUTUMINEN ON Auki! ILMOITTAUDU MUKAAN tästä.

Kurssit alkavat viikolla 33, 12.8. alkaen ja kurssikertojen määrä on 16 kertaa. Uudet kurssilaiset saavat kaupan päälle Fun Velmumestan T-paidan!

Parkour-kurssilaisten toiveesta järjestämme Parkour -kurssin myös kesällä! 

KesäParkourissa kehitetään lajiominaisuuksia, kuten ketteryyttä, kestävyyttä ja reaktiokykyä. Tutut lajitaidot ovat mukana, kuten hypyt, kiipeily, tasapainoilu ja ylitykset.

Kurssille voi tulla mukaan myös ilman aikaisempaa kokemusta Parkourista.

Ohjaajana toimii tuttu Parkour-ohjaaja Jori Kota-aho

KesäParkour 7-12v 4.6.-9.7.2024 (yht. 6 kertaa):

  • tiistaisin klo 18-18.50

Kurssin hinta 79€.

VARAA PAIKKA TÄSTÄ!

Parkour on liikuntalaji, jossa pyritään siirtymään mahdollisimman sulavasti, nopeasti ja tehokkaasti paikasta toiseen. Parkourissa hyödynnetään kaikkia ympäristön esineitä ja rakenteita nopeaan ja katkeamattoman sulavaan liikkeeseen. Parkouraaja voi liikkumisessaan hyödyntää esimerkiksi kaiteita, kattoja ja parvekkeita ”ponnahduslautoinaan”.

Tunneilla käydään läpi liikkumisen perustaa, unohtamatta haasteita. 

Fun Velmumestan kurssi-ilmoittautumiset sekä ehdot ja yleiset ohjeet
 

Fun Velmumestan kursseille ilmoittaudutaan ensisijaisesti nettisivujen kautta ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistusviestin kurssipaikasta. Tarkista mahdollisesti myös roskapostisi. Jos vahvistusviestiä ei tule, voit olla ilmoittautumisesta yhteydessä sähköpostilla mantsala(at)velmumesta.fi tai puhelimitse Vireuksen vastaanottoon 0404172117. Ilmoittautumisen yhteydessä on tärkeä huomioida, että huoltajan sähköpostiosoite ja puhelinnumero on varmasti ajan tasalla sekä oikein. Tarvitsemme sähköpostiosoitteen laskutusta ja tiedotusta varten sekä puhelinnumeron, jotta saamme huoltajan tarvittaessa kiinni kesken harjoituksen (esim. tapaturmat).

Mikäli kurssi on täynnä, voit lähettää meille sähköpostilla tietosi ja jäädä jonottamaan mahdollisesti vapautuvaa paikkaa. Mikäli kurssipaikkoja on vapaana kurssin alkaessa, voi kurssille osallistua kokeilukerralle erillisellä maksulla (15e). Kokeilumaksut hyvitetään lukukausimaksussa, mikäli lapsi jatkaa kurssilla! Erillisellä maksulla voi kokeilla kaksi kertaa, jonka jälkeen laskutetaan loppuosa lukukausimaksusta.

 

OLETKO VANHA KURSSILAINEN?

Edellisellä kaudella mukana olleiden harrastajien ei tarvitse ilmoittautua seuraavan kauden kurssille vaan paikka säilyy automaattisesti. Mikäli kurssipaikan haluaa peruuttaa tai vaihtaa paikan toiselle kurssille (esim. kun ikäkausi muuttuu), muistathan tehdä ilmoituksen ajoissa. Ilmoitamme  joka kauden päättyessä, mihin mennessä muutokset tulee olla tehtynä.

 

KURSSIPAIKAN PERUMINEN TAI KESKEYTTÄMINEN

Paikan peruuttamisesta on ilmoitettava sähköpostitse mantsala(at)velmumesta.fi 14vrk:tta ennen kurssin alkua ja sen jälkeen tehdyissä muutoksissa Fun Velmumestalla on oikeus periä 50% kurssimaksusta. Myöhemmin kuin 7vrk kurssin aloituksesta tehdyissä muutoksissa Fun Velmumestalla on oikeus periä koko maksu. Mikäli lapsi lopettaa kurssilla kesken kauden, ei osallistumismaksua hyvitetä takaisin. Pidempiaikaisissa sairastapauksissa (vähintään kuukauden täysi liikuntakielto) voimme katsoa korvausmenettelyä tapauskohtaisesti. Nämä ehdot koskevat myös iltapäiväkerhoa sekä kesävelmukerhoa.

 

POISSAOLOT JA NIIDEN KORVAUKSET

Erillisiä poissaoloja esim. sairauden tai loman vuoksi ei korvata. Mikäli lapsellesi tulee poissaoloja kurssilta, yksittäisestä poissaolosta ei tarvitse erikseen ilmoittaa. Ilmoitathan pidemmistä poissaoloista osoitteeseen mantsala@velmumesta.fi 

 

VASTUUVAPAUTUSLOMAKE

Ennen kurssin alkua on jokaisella kurssilaisella oltava täytettynä vastuuvapautuslomake! Vastuuvapautuslomakkeen voi tulostaa nettisivujen kautta tai pyytää lomakkeen Vireuksen vastaanotosta tai kurssin ohjaajalta. Fun Velmumesta ei ole vakuuttanut osallistujia tapaturmien varalta, joten suosittelemme, että jokaisella on omiin tarpeisiin sopiva vakuutus.

 

Tulosta vastuuvapautuslomake

Risto Kallion raitti 2, 04600 Mäntsälä
 +358 40 417 2117
 mantsala@velmumesta.fi