hiihtolomaviikko velmumestassa!

Hiihtolomaviikolla (19.-23.2.) Velmumestassa tapahtuu! 


Velmumestassa on joka arkipäivälle hiihtoloman ajan hauskaa ja aktiivista tekemistä vaikka koko perheelle! Sinun on mahdollisuus osallistua ohjaajien suunnittelemiin super hauskoihin aktiviteetteihin tai halutessasi saat temppuilla ja touhuta vapaasti.

Myös joka päivälle saa toivoa pelejä ja leikkejä esimerkiksi amerikkalaisesta polttopallosta kirkonrottaan. Tule viettämään vauhdikas ja ikimuistoinen hiihtoloma Velmumestaan. Nähdään hiihtolomalla!

Myös perheen pienemmät ovat tervetulleita yhdessä huoltajan kanssa ja Velmun yläkerrasta löytyy heille sopivaa puuhaa. Mikäli käytät keskiviikon ja perjantain klo 9-12 vapaavuoroa, huomioithan, että silloin henkilökuntaa ei ole paikalla. Mikäli aikuinen jää hiihtolomaviikon vuoroille mukaan yli 7-vuotiaan lapsen kanssa, on myös aikuisella oltava kertalippu ostettuna.

HUOM Vireuksen jäsenet! Hiihtolomaviikon arkipäivien vapaaharjoitteluvuorot ovat maksullisia myös Vireuksen jäsenten lapsille. Sunnuntain perhevuoro on normaalisti käytettävissä.

 

Hanki kertalippu tai hiihtolomapassi tästä

Hiihtolomaviikon (19.-23.2.2024) aikataulu:

 • Maanantai 19.2. vapaavuoro klo 12-14
  • Kuvasuunnistusta Velmumestassa (vaihtuvat kuvat)
  • Temput ja akrobatia
  • Yhteisiä pelejä ja leikkejä
 • Tiistai 20.2. vapaavuoro klo 12-14
  • Aarteen etsintä Velmumestassa
  • Kaupungin valloitus
 • Keskiviikko 21.2. vapaavuoro klo 12-14
  • Kuvasuunnistusta Velmumestassa (vaihtuvat kuvat)
  • Yhteisiä pelejä ja leikkejä
 • Torstai 22.2. vapaavuoro klo 12-14
  • Temput ja akrobatia
  • Yhteisiä pelejä ja leikkejä
 • Perjantai 23.2. vapaavuoro klo 12-14
  • Angry Birds -polttopallo (polttopallon ja pesäpallon yhdistelmä)
  • Yhteisiä pelejä ja leikkejä

 

AKTIVITEETTIEN OHJEET: 

KUVASUUNNISTUS: 

Pääset pähkäilemään ja arvuuttelemaan kuvien perusteella, mistä kohdasta Velmumestaa ne on otettu. Rasteja on yhteensä 7. Vaihtuvat kuvat eri päiville.  Saat mukaasi lapun, johon voit piirtää rastilta löytyvän symbolin. Tämän jälkeen vie lappu ohjaajalle tarkastettavaksi ja saat uuden kuvan pähkäiltäväksi. Vaihtuvat kuvat eri päivinä.

AARTEEN ETSINTÄ:

Velmumestaan on piilotettu erilaisia eläinkuvia. Lähde seikkailemaan ympäri Velmumestan safaria ja, kun löydät eläinkuvan vie se ohjaajalle. Eläinkuvia on piilotettu yhteensä 20. Löydetäänköhän me kaikki kuvat?

TEMPUT & AKROBATIA: 

Oletko aina halunnut oppia käsilläseisonnan tai kenties voltin? Nyt sinulla on mahtavat puitteet ja  oiva mahdollisuus saada parhaat mahdolliset vinkit ja opastus haluamaasi temppuun Velmumestan akrobatiaohjaajilta. Ei muuta kuin temppuilemaan!

KAUPUNGIN VALLOITUS: 

Kaksi joukkuetta. Molemmat joukkueet rakentavat oman upean kaupungin ja suojia omalle puolelleen. Tavoitteena on saada ryöstettyä vastakkaisen joukkueen timantti omalle puolelleen, jolloin timantin varastanut joukkue saa pisteen. Timantti, jota vastakkainen joukkue yrittää varastaa, laitetaan omaan kaupunkiin näkyvälle paikalle. Timanttia voi suojella heittämällä vastakkaisen joukkueen pelaajia palloilla. Jos pallo osuu sinuun hae ohjaajalle pallomerestä tietyn värinen pallo ja pääset peliin takaisin. Se joukkue voittaa, kumpi on kerännyt timantteja enemmän omalle puolelleen. 

ANGRY BIRDS- POLTTOPALLO: 

Miltä kuulostaisi polttopallon ja pesäpallon yhdistelmä? Kaksi joukkuetta. Toinen joukkue on linnut ja toinen possut. Rakennetaan rata (suojia), jota kierretään ympäri.  Linnut menevät rajatulle alueelle keskelle. Jokainen lintu saa oman pallon. Possut lähtevät kiertämään rataa ja samaan aikaan linnut koittavat polttaa possuja. Jos pääset palamatta kiertämään radan ympäri, joukkue saa yhden juoksun. Molemmilla joukkueilla on on rajallinen määrä aikaa. Kun aika loppuu vaihdamme toisinpäin. Se joukkue kumpi saa enemmän juoksuja voittaa. 

 

HIIHTOLOMAPASSI


Hiihtolomapassi oikeuttaa sisäänpääsyn kaikille lomaviikon vapaaharjoitteluvuoroille sekä ohjattuun toimintaan!

Hiihtolomapassin hinta on 29€. 

HUOM! Mikäli olet Velmumestan kevätkauden kurssilainen tai iltapäiväkerholainen, saat hiihtolomapassista 10€ alennuksen!

Kertalipun hinta vapaaharjoitteluun on 10€.

 

Passin ja kertalipun saat hankittua kätevästi verkkokaupasta tai Vireuksen vastaanotosta ma & ti klo 14-18 ja to klo 11-18. 

Myymme hiihtolomapasseja ja kertalippuja myös viikon vapaaharjoitteluvuoroilla.

 

Osta viikkopassi tästä

  

Mikäli olet ensikertalainen, muistathan täyttää vastuuvapautuslomakkeen.

Risto Kallion raitti 2, 04600 Mäntsälä
 +358 40 417 2117
 mantsala@velmumesta.fi